systeembeheer & websitebeheer

ALTIJD ONLINE

VOOR EEN VAST LAAG BEDRAG PER MAAND

systeembeheer | webdesign & beheer | netwerk & wifi | ICT consultancy

Fotolia 36172579 XSEen website is nooit af, beheer en onderhoud van websites

Een nieuwe website is leuk maar dan begint het eigenlijk pas. Een website is alleen interessant als er regelmatig nieuwe informatie is te vinden en dat vergt goed contentbeheer. Onderhoud en beheer van je website vraagt tijd, creativiteit en kennis van verschillende disciplines. Je kent het vast wel, het is volop zomer en op de website die je bezoekt staat een kerstaanbieding.

Je zult altijd bezig moeten blijven met je website.

Het onderhouden van uw website bestaat uit verschillende disciplines. Vaak heeft u dit alles niet in eigen huis. Wij onderhouden uw website met verschillende specialisten voor een vast laag bedrag per maand. Ook kijken we naar de veiligheid van de website.

Daarom zorgen we dat de juiste security updates gedaan worden. Wanneer er teksten aangepast moeten worden doen we dit altijd met een garantie van 24 uur. Wanneer je een support contract hebt krijg je geen facturen meer en dat is wel zo makkelijk.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Als wij je website gaan maken dan zullen wij altijd onderhoud meenemen in onze offerte. Heb je al een website en wil je dat wij het onderhoud website of beheer website gaan doen?

check140

Ook gewoon altijd online?

Vul hier je contactgegevens in en wij nemen direct contact met je op.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com