Remote IT Support

Download hier de software voor remote support voor windows of apple op aanwijzing van uw support engineer

 WINDOWS

 MAC

IT Support nodig?

Als klein bedrijf is het vaak lastig, omdat je geen eigen IT-er of systeembeheerder in dienst hebt. Iemand hiervoor op de payroll zetten is voor een klein bedrijf vaak niet mogelijk. Daarom bieden wij je eigen IT beheerder die altijd bereikbaar is. Maar ook voor de grotere partijen kan het zeer aantrekkelijk zijn. Het nieuwe werken noemen wij het.

Kennis van IT is macht

Bij problemen met pc's, servers, firewalls, internet, voip, routers en andere IT producten is het zaak om zo snel mogelijk en zo voordelig mogelijk weer online te zijn. Hierbij speelt kennis een grote rol. Hoe meer kennis, hoe sneller het probleem opgelost kan worden. Bij ons IT beheer krijg je direct een vracht aan ervaring en kennis. Wij denken met betrekking tot uw bedrijfsproces altijd vanuit de oplossing.

Grip op je IT kosten

Voor een vast laag bedrag per maand, ben je met jouw bedrijf verzekerd dat IT problemen zo snel mogelijk en effectief opgelost worden. Sterker nog: wij voorkómen liever dat er een support vraag ontstaat. Dit doen we door vanaf het begin alle zaken strak te regelen. Ons IT Support kun je al afsluiten vanaf vier werkplekken.

Je volledige IT beheer geregeld voor een vast afgesproken bedrag.

Het uitbesteden van IT levert een behoorlijke besparing op. Denk enkel al aan de voordelen van de afwezigheid van IT personeel en de scholingskosten. Met onze laatste en altijd up-to-date monitoringstools hebben we vaak al een oplossing voordat er een probleem is.

Nieuwe hardware nodig?

Ook voor nieuwe hardware kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. We geven aan wat de beste oplossing tegen de beste prijs is en kunnen de hardware ook nog leveren. Alles onder één dak. Het grootste voordeel is dat er geen enkele tijd verloren gaat aan je IT beheer en je je volledig kunt richten op andere belangrijke zaken.

Wij verzorgen met onze jarenlange ervaring onder meer voor:

 • Dagelijkse backup (van belangrijke documenten of bijvoorbeeld e-mail)
 • Updates 
 • Gebruikersvragen
 • Virusscanner
 • Firewall
 • Internetverbinding
 • Telefonie
 • Betrouwbaar advies bij aanschaf en/of problemen

Bij deze dienst zijn geen verborgen kosten en haal je veel IT kennis in huis met minder- of zelfs geen IT-personeel. Onze pakketten zijn heel simpel modulair uit te breiden waardoor je nooit teveel betaalt voor onze diensten.

We zetten de voordelen nog een keer voor je op een rijtje:

 • Flexibele inzet
 • Minder personeel
 • Geen last van continuïteitsproblemen bij ziekte of vakantie
 • Geen verborgen kosten
 • Geen scholingskosten
 • Meer IT kennis in huis

Meer voor minder!

Vraag nu een gratis systeemcheck aan. Gewoon om te kijken hoe je ervoor staat of om te kijken of we je meteen kunnen adviseren. Als ervaren systeembeheerders weten wij wat er nodig is om het netwerk van jouw organisatie draaiende te houden. Onze medewerkers beschikken over een scala aan actuele kennis en relevante ervaring op het gebied van netwerken gebaseerd op o.a. Microsoft software.

Wij denken graag mee over oplossingen en innovaties! Door onze modulaire pakketten maakt het niet hoeveel werkplekken je hebt. Al mogelijk vanaf 4 werkplekken.

VOLLEDIG BEHEER

   Bereikbaar, flexibel, proactief en betrouwbaar. Zomaar een paar eigenschappen die u van ons kan verwachten en ook krijgt. Dit alles voor een vaste all-in prijs. Supporten uw bestaande software en tools waarbij wij altijd het juiste advies geven.

SNEL EN ACCURAAT

   Altijd en overal veilig kunnen werken. Het proactief en functioneel up-to-date houden van de ICT-activiteiten binnen uw organisatie, is onze eerste prioriteit. Mocht er toch een probleem voor doen, reageren wij snel en accuraat. Ondersteuning is meer dan alleen een afspraak.