Remote IT Support

Download hier de software voor remote support voor windows of apple op aanwijzing van uw support engineer

 WINDOWS

 MAC

Betrouwbaar & stabiel draadloos internet: dat zoek ik!

Klinkt misschien niet zo heel spannend, maar hoe aantrekkelijk moet het zijn als we het over onze WiFi-verbinding hebben? Een van onze grootste ergernissen thuis of op kantoor is een slechte draadloze netwerk verbinding. Als je 2 trappen op loopt, wil je nog steeds kunnen internetten, mailen of bellen. Maar ook als het ’s zomers mooi weer is, wil je buiten Wifi hebben.

Realiteit is dat we met zijn allen meer en meer draadloos actief zijn. We doen steeds meer online en doen dat ook nog eens met meer apparaten. Daarom is het zaak naar ieders persoonlijke situatie te kijken.

Meerdere accesspoints met één netwerk

Wanneer je een wat groter pand hebt is het vaak verstandig om te werken met meerdere accesspoints (WiFi punten). Wij kunnen met meerdere accesspoints één netwerk maken waarbij je door het hele pand kunt lopen en overal een goede WiFi verbinding hebt zonder hoge kosten om dit te beheren.

Wat doen wij om jou een snellere en stabiele WiFi verbinding te geven?

  • Wij stellen je een aantal vragen, zodat we inzicht krijgen in je verbruik, wat je met jouw WiFi verbinding doet cq wilt doen, welke apparatuur je in huis hebt, welke van deze apparaten online (moeten) zijn enz. enz.
  • We kijken ook naar de buurt: raar, denk je? Stuk minder vreemd als je weet dat het tegenwoordig zeer druk is op de WiFi frequenties. Wij kijken welk kanaal het beste resultaat geeft in jouw omgeving: 2,4 Ghz | minder snel 30 à 40Mb, maar groter bereik óf 5 Ghz | sneller 100Mb en hoger, maar kleiner bereik.
  • Wij adviseren je welk specifieke WiFi station voor jouw situatie het meest geschikt is.
  • Uiteraard houden wij op afstand de verbinding in de gaten en bieden hulp wanneer je die nodig hebt…

Resultaat: een draadloos WiFi netwerkverbinding die snel, betrouwbaar én stabiel is.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een gratis check aan. Onze WiFi specialisten geven je graag een advies op maat. Neem contact op met 085-041 0079.