Remote IT Support

Download hier de software voor remote support voor windows of apple op aanwijzing van uw support engineer

 WINDOWS

 MAC

NIEUWSBERICHTEN

SAN FRANCISCO - Het komt in de snel bewegende techwereld niet vaak voor dat een techniek zo lang wordt gebruikt als de in 1878 uitgevonden stekker die aan het einde van elke koptelefoon bungelt. Als het echter aan Apple ligt, heeft ook het laatste uur voor deze stekker geslagen. In de nieuwste versie van de iPhone zit namelijk geen opening voor de 3,5 mm grote ‘jack plug’, wat leidt tot gemengde reacties van consumenten en experts.

AMSTERDAM - De Nederlandse start-up Bynder heeft een investering van 20 miljoen euro binnengehaald. Dat geld wordt door de Amerikaanse investeerder Insight Venture Partners in het Amsterdamse bedrijf gestoken.

AMSTERDAM - De gemeente Amsterdam onderzoekt of er gratis draadloos internet kan komen in de hoofdstad. Daartoe wordt overleg gevoerd tussen het stadsbestuur en internetbedrijven, heeft de SP in Amsterdam donderdag bekendgemaakt. Die partij nam het initiatief voor de gratis wifi.

VENICE - Snapchat koopt de zoek-app Vurb. De messagingdienst betaalt daar ongeveer 110 miljoen dollar voor, omgerekend bijna 100 miljoen euro, meldt The Information. Snapchat zou een even groot bedrag betalen om de mensen achter Vurb te behouden.

Het aantal vaste telefoonaansluitingen in Nederland is voor het eerst onder de miljoen gedoken. Dat blijkt uit Telecommonitor over het eerste kwartaal van 2016 van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

UTRECHT - De gemeente Utrecht heeft sinds de aanstelling van het nieuwe college in 2014 meer dan 200.000 euro aan externe ict-kosten gemaakt voor de bouw van websites. Dat blijkt uit documenten die De Telegraaf via een Wob-verzoek heeft opgevraagd.